Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant posa en marxa l'Aula Ciutat d'Alacant, un espai de debat sobre temes d'actualitat de la ciutat

L'aula comença la seua activitat demà amb la taula redona “Alacant, ciutat turística?”

 

Aula_ciutat_AlacantAlacant. Dilluns, 2 d'octubre de 2017

La Seu Ciutat d'Alacant de la UA posa en marxa una nova iniciativa per a aquest curs acadèmic, l’Aula Ciutat d'Alacant, un espai dedicat a presentar i debatre temes d'actualitat relacionats amb la ciutat, planificació, gestió i polítiques, amb un format de taules redones obertes a tota la ciutadania i amb una periodicitat mensual al llarg de tot el curs. «Amb aquests debats volem contribuir a les deliberacions ciutadanes que s'han obert amb el Pla de Ciutat des de l’ajuntament», tal com afirma el director de la seu i d'aquest aula, Jorge Olcina.

L'activitat de l'Aula Ciutat d'Alacant comença demà dimarts, 3 d'octubre, a les 19 hores, amb la taula redona «Alacant, ciutat turística?», a les instal·lacions de la seu de Ramón y Cajal, 4.

La taula, coordinada per Jorge Olcina i José Ramón Navarro, comptarà amb les intervencions de Fernando Vera, catedràtic de la UA i membre de l'Institut Interuniversitari de Turisme; Eva Montesinos, regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alacant; Pablo Guzmán, secretari general de l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant; Ana Ramón, professora de la UA i membre de l'Institut Interuniversitari de Turisme; Patricia Carrillo, secretària de la Federació de Serveis de CCOO d'Alacant, i Armando Ortuño, professor de la UA i membre de l'Institut Universitari de Turisme.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464