Saltar apartados

La UA representa a les Universitats en l'Agència Valenciana de la Innovació

El nou organisme de la Generalitat va constituir dijous el seu consell rector amb la presència del rector de la Universitat d’Alacant

AVInnovacion

 

Alacant. Divendres, 6 d'octubre de 2017

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ha començat avui la seua tasca amb la constitució del Consell Rector en la seu institucional d’aquesta, a Alacant, i amb l’objectiu que l’organisme comence a funcionar el desembre vinent.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, és un dels integrants del consell Rector de l’organisme autonòmic en representació de les set universitats de la Comunitat Valenciana.

Aquest primer Consell d’Administració ha tingut lloc en la seu institucional de l’AVI, situada en la planta 13 de l’edifici Prop de la Generalitat a Alacant, i sota la presidència del cap del Consell, Ximo Puig.

Durant aquesta primera reunió, el consell rector va aprovar el pressupost i la relació de llocs de treball, fet que cosa permetrà la posada en marxa de l’Agència. També s’ha posat de manifest que la Comunitat Valenciana dedica l’1 per cent del seu PIB a I+D+i, la qual cosa és "molt poc per al que volem" que és que el territori valencià siga "avantguardista i pioner", en paraules del president valencià, Ximo Puig.

El rector ha destacat l’aposta de la Generalitat per impulsar l’Agència Valenciana de la Innovació “un instrument que esperem que siga molt útil per a fomentar la investigació i la innovació, un camp en el qual les universitats tenim moltes coses a dir”.

Per la seua banda, el director general de l’AVI, Andrés García Reche, ha relatat que l’aprovació de la RPT facilitarà a curt termini afrontar els assumptes relacionats amb personal per a tenir "una mínima infraestructura per a funcionar d’ací a desembre".

García Reche ha assenyalat que l’objectiu de l’AVI és "espentar el coneixement cap a les empreses i els instituts tecnològics" dins de programes globals que connecten el món científic amb els àmbits empresarial i tecnològic.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464