Saltar apartados

Les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació de la UA reben ponents d'organismes internacionals

L'activitat s'emmarca dins de les jornades culturals de les titulacions que la facultat organitza des del 2016 

 

Jornadas_culturales1Alacant. 4 d'octubre de 2017

Per a donar a conèixer les noves orientacions laborals la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant celebra, durant la vesprada de demà dijous 5 d'octubre de 2017, les II Jornades culturals del grau en Traducció i Interpretació, en commemoració del Dia del traductor. La Jornada s'emmarca en el si de les Jornades Culturals de les titulacions de la Facultat que se celebren des del 2016.

Juan Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA inaugurarà les Jornades, amb l'acompanyament de Pi Valero, coordinadora del Grau en Traducció i Interpretació i Javier Franco, director del Departament de Traducció i Interpretació.

Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) pronunciarà la conferència inaugural.

En la taula redona dedicada a la traducció institucional participaran de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carmen Bestué; l'egressada de la UA i actual integrant de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), Ana Company; la també egressada per la UA i actual becària en la Comissió Europea, María Fernández-Rius; la professora associada d'alemany i membre d'EUIPO, Claudia Thümler. Totes elles aprofundiran en aquesta especialització professional sota la moderació de Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).

Una segona taula redona sobre les associacions professionals precedirà a la clausura de les jornades. Serà moderada per Paula Varona (Asetrad). Participaran de Xarxa, Miriam Almagro; d'UniCO i Tremedica, Paz Gómez-Polledo; d'Asetrad, David Martínez; i d'APTIJ, Juan Miguel Ortega.

El lloc de realització serà el Saló de Graus de la Facultat de Dret, de 16:00 hores a 20:00 hores.

El comitè organitzador està format per Pi Valero, Javier Franco, Mireia López, Vicent Martines, Juan Miguel Ortega, Susana Rodríguez i Elena Serrano.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464