Saltar apartados

Música de compositores italianes del segle XVII a la Seu Ciutat d'Alacant

El grup Ensemble Dolci Sospiri oferirà el concert didàctic " Il canto di Euterpe”

 

Cante_vaig donar_Euterpe

 

Alacant. Dimarts, 3 d'octubre de 2017

Les creacions poètiques i musicals de les principals compositores italianes del segle XVII podran escoltar-se a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) el pròxim dijous 4 d’octubre a les 20:30 hores, de la mà del grup alacantí de música antiga Ensemble Dolci Sospiri.

Composicions de Francesca Caccini, Barbara Strozzi, Raffaela Aleotti, Claudia Sessa i Francesca Rusca, sonaran a la Seu Universitària gràcies a la interpretació d’aquest grup de professionals que provenen del camp de la música antiga, especialitzades en l’estudi de la música del primer barroc i que segueixen criteris historicistes.

Ensemble Dolci Sospiri està integrat per Lucía Pérez, soprano primera; Herminia Ripoll, soprano segona; Eugenio Peiró, tenor; Pilar Mazón, contralt; Sara Brime, òrgan positiu; Claudi Llorens, sacabutx; Óscar Santacreu, guitarra barroca; Ignacio Hernández, baix; Isabel Counote, presentació i recitació de textos, i Josep Pérez, tiorba i direcció.

Aquest grup pretén convertir-se en el grup vocal i instrumental de referència alacantí en el camp de la música antiga i, per a això, té la col·laboració d’importants professionals de prestigi internacional que intervenen en la tasca formativa d’aquests: Olalla Alemán, Jan van Outryve, Juan Carlos de Mulder, Jordi Domènech o Massud Razei.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464