Saltar apartados

Ramón Jauregui analitza la responsabilitat social de les empreses en l'àmbit europeu

L'eurodiputat estrena un cicle de conferències a la Seu de la Universitat d'Alacant aquest divendres a les 12.30

RJaureguiUA

 

Alacant. Dijous, 5 d'octubre de 2017

L'eurodiputat Ramón Jauregui, expert en responsabilitat social en l'àmbit europeu, estrenarà un cicle de conferències sobre responsabilitat social en l'àmbit europeu impartides per especialistes de prestigi internacional en l'àmbit de la responsabilitat social.

En la seua intervenció, Jauregui, tractarà de «La responsabilidad social de la empresa: la larga marcha», divendres que ve, 6 d'octubre, a partir de les 12.30 hores, a la seu d'Alacant de Ramón y Cajal, a la sala Rafael Altamira.

La conferència s'emmarca en les activitats organitzades per la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant, que aquest dijous s'ha estrenat amb la I Jornada de Responsabilitat Social per a Periodistes, amb el títol «La responsabilitat social des dels mitjans de comunicació», l’objectiu de la qual s'ha centrat a analitzar el tractament que es dóna a la responsabilitat social en els mitjans de comunicació i les necessitats que tenen els professionals de la comunicació davant el repte d'identificar què és purament màrqueting i què és informació.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464