Saltar apartados

El fill que vull tindre, d'El pont flotant, al Paranimf de la UA

 

 

 

Alacant. Dimarts, 17 d’octubre de 2017

Demà dimecres 18 d’octubre, a les 20:00 hores, el Paranimf de la UA acollirà l’obra de teatre El fill que vull tindre de la companyia El pont flotant. Una obra que pertany a la Xarxa Alcover i que té el suport de CulturArts Generalitat Valenciana.

El Fill que vull tindre, reflexiona sobre l’educació i el paper dels pares, dels avis, dels mestres i dels fills en el procés d’aprenentatge. De la importància que tenen i del valor, de la dificultat i l’esforç que requereix educar.

Humor, tendresa, moments d’alta irradiació emotiva, proximitat amb l’espectador, realitat dins de la ficció i ús de diferents llenguatges són alguns dels ingredients fonamentals d’aquesta original creació de la companyia valenciana que va estrenar el seu primer muntatge l’any 2002.

Una proposta escènica que parla sobre els vincles emocionals entre els fills i els pares, sobre els conflictes, les alegries i les penes. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres mancances o les nostres expectatives. De l’esforç que hem de fer per a comprendre els fills i els nous temps que corren i també de la dificultat per a comprendre les generacions passades.

El pont flotant

Companyia de teatre estable que naix l’any 2000, com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor. Allunyades de paràmetres comercials, les peces que representa són el resultat d’un treball de creació col·lectiva, caracteritzat per una clara voluntat de d’investigació i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació i expressions teatrals contemporànies.

Entrada 5€. Venda d’entrades: Llibreria Compas, veu.ua.es/entradas (online), i una hora abans en l’espai de la representació.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464