Saltar apartados

Els estudis d'enginyeria i tecnologia de la Universitat d'Alacant se situen entre els millors 500 del món

La classificació del rànquing britànic Times Higher Education destaca l'oferta formativa d'Escola Politècnica Superior de la UA

 

TheAlacant. Dimecres, 18 d'octubre de 2017

La Universitat d'Alacant ha aconseguit situar els estudis d'enginyeries i tecnologia entre els millors cinc-cents del món, segons el rànquing Times Higher Education (THE) en l’edició de 2018. La disciplina d'Engineering & Technology, en concret situa la UA entre els llocs 401 i 500 de tot el món.

És la primera vegada que la Universitat d'Alacant aconsegueix aparèixer en el rànquing d'aquesta disciplina en el THE i «ho fa d'una manera brillant, especialment si tenim en compte les restriccions que hem patit els darrers anys i el fet que no siguem una universitat específicament tècnica o politècnica», ha assenyalat el vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres.

Els estudis que ara destaquen en el rànquing THE, i que s'imparteixen en l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, han obtingut també recentment la distinció dels segells de qualitat internacionals EUR-ACE i EURO-INF, concedits per ANECA com a agència autoritzada per ENAEE (European Network for Accreditation of Engineering Education) i EQANIE (European Quality Assurance Network for Informatics Education), respectivament.

 

Notícies relacionades:

El rànquing THE situa a la Universitat d'Alacant entre les 1.000 millors del món

L'EPS arreplega tres dels cinc segells assolits per als seus graus amb la certificació del Programa Acredita Plus

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464