Saltar apartados

La Seu Universitària de Villena presenta "Una conferencia bailada. Tendencias actuales de Explica Danza"

 

EXPLICA_DANSA1Alacant. Dimecres, 18 d'octubre de 2017

La Seu Universitària de Villena presenta demà dijous, 19 d'octubre, a les 20 hores, en el Teatre Chapí, l'espectacle «Una conferencia bailada. Tendencias actuales de Explica Danza».

«Una conferencia bailada. Tendencias actuales» és un pas més d'Explica Danza, una nova versió per a explicar aquest art des de la paraula, el moviment, les imatges i l'experiència professional. Després d'un llarg recorregut, han comprovat la necessitat de conèixer referents històrics i tècnics del moviment, claus de lectura que al llarg dels seus quinze anys de trajectòria han trobat principalment a través de la «performance pedagògica», la seua eina més útil per a arribar al públic.

Amb Toni Jodar i «Una conferencia bailada. Tendencias actuales», el públic aprendrà a destriar les diverses influències i utilització de llenguatges. Prendrà consciència del moviment corporal com a escriptura coreogràfica, de l'ús de l'espai, del temps, de la música, de la llum, del vestuari i dels elements escenogràfics. Així, l'espectador esdevé agent actiu, capaç de ser més crític i traure la seua pròpia lectura a través d'una mirada més conscienciada que li aportarà una visió més completa de la dansa.

Toni Jodar ens ofereix eines per a ser «més bon públic» i poder reflexionar i debatre sobre dansa i gaudir més dels espectacles.

Una conferència per a tota mena de públics que apreciaran especialment els estudiants i els amants de la dansa.
EXPLICA_DANSA2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464