Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reuneix les càtedres de Responsabilitat Social d'Espanya

 

Cat_Resp_Social
Cat_Resp_Social2
Cat_Resp_Social3
Cat_Resp_Social4
Cat_Resp_Social5

 

Alacant. Dijous, 19 d'octubre de 2017

La Universitat d’Alacant ha sigut, aquest dijous, l’escenari de la I Trobada Nacional de Càtedres de Responsabilitat Social, una iniciativa de la Càtedra de la mateixa UA, la més recent de totes les que avui s’han vist les cares i que ha servit per a dialogar i debatre a propòsit del paper de la responsabilitat Social en la societat actual i especialment sobre l’aportació que es pot fer des de l’àmbit acadèmic.

La directora de la càtedra de la UA, Irene Bajo, ha destacat que “es tracta d’una trobada presidida pel diàleg i el debat d’idees, una jornada d’estudi que ha servit perquè les càtedres i els instituts exposem i compartim aquells reptes que es perceben com més rellevants per als pròxims anys, a més d’una ocasió per a conèixer-nos i explorar possibles fórmules de col·laboració en el futur”.

La jornada han estat clausurada pel rector de la Universitat, Manuel Palomar, i el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz. Palomar ha donat la benvinguda als participants en la trobada i ha assegurat que “la responsabilitat social és un de pilars sobre els quals construir la societat del futur i una aposta clau de la Universitat d’Alacant. Per la seua banda, el conseller, ha assenyalat que el “govern valencià va apostar fort per la responsabilitat social, tant que una Conselleria té aquest nom. És un camp en el qual estem treballant molt i amb molta il·lusió i per al qual tenim la col·laboració de les universitats valencianes”.

Abans, al matí, la inauguració de jornada ha comptat amb la presència de la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa.

L’edifici de rectorat de la Universitat d’Alacant ha acollit aquesta trobada en la qual han participat, a més de la càtedra de la Universitat amfitriona, la càtedra UNESCO de Sostenibilitat, de la Universitat Politècnica de Catalunya; la càtedra Ètica Econòmica i Empresarial, de la Universitat Pontifícia ICADE; la càtedra Caixabanc de Responsabilitat Social Corporativa, de la IESE Business School University of Navarra; la càtedra d’Economia Solidària, de la Universitat Abat Oliva; la càtedra de Prevenció i Responsabilitat Social Corporativa, de la Universitat de Màlaga; les càtedres de Responsabilitat Social Corporativa, de la Universitat de Múrcia i de la Universitat de Castella-la Manxa; la càtedra Santander de Responsabilitat Social, de la Universitat Francisco de Vitòria; la càtedra de Responsabilitat Social , de la Universitat de Sevilla; la càtedra Internacional RSC Banc Santander de l’Euroregió, de la Fundació d’universitats de l’Euroregió Galícia Nord de Portugal; i la càtedra Internacional de Responsabilitat Social Corporativa, de la UCAM de Múrcia.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464