Saltar apartados

La Universitat d'Alacant s'alia amb el Lucentum per a la formació d'idiomes

El Centre Superior d’Idiomes de la UA oferirà cursos d’espanyol i d’idiomes gratuïts als jugadors i els tècnics del primer equip de la Fundació

 

CONVENIO_CSI_LUCENTUM1 CONVENIO_CSI_LUCENTUM2

 

Alacant. divendres, 20 d'octubre de 2017

El Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant (CSIUA) i la Fundació Lucentum han signat aquesta setmana un acord de col·laboració per a la formació en idiomes dels membres del primer equip de la Fundació.

El conveni, que han rubricat la consellera delegada del Centre Superior d’Idiomes de la UA, Mónica Martí i el president de la Fundació Lucentum, Antonio Gallego, preveu que el CSIUA facilite beques completes als jugadors i els tècnics del primer equip de la Fundació Lucentum per a l’estudi dels diferents idiomes que aquest ofereix, i també d’espanyol per a estrangers.

A través d’aquest conveni, el Lucentum promocionarà el Centre Superior d’Idiomes de la UA i la seua oferta de cursos, entre els socis de l’entitat i a través dels diferents suports de comunicació i publicitaris de la mateixa Fundació.

L’acord també preveu descomptes en els cursos per als socis i els familiars de jugadors i tècnics.

 

Notícies relacionades:

La UA i el Lucentum Alacant presenten el campus bilingüe Lucentum College

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464