Saltar apartados

Presentació de "Nou viatge pel País Valencià" en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la UA

 

Nou_viatge_PVAlacant. 17 d'octubre de 2017

Néstor Novell i Josep Sorribes són els economistes i autors del llibre Nou viatge pel País Valencià, que presenten en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la Universitat d'Alacant el dijous 19 d'octubre a les 19.30 hores. Hi intervindran també Josep Antoni Ybarra, catedràtic d'Economia de la UA, i Josep Forcadell, director del Servei de Publicacions de la UA. El professor Ybarra va recomanar la participació de Novell i Sorribes en aquesta obra.

Coeditat per la Universitat de València, la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València i la Universitat d'Alacant a través de Publicacions Universitat d'Alacant, l'obra, composta per dos volums i amb unes 1.600 pàgines, ofereix un estudi sobre la realitat social, econòmica i humana del País Valencià i sobre les perspectives de futur en l'època postcrisi. Comarca a comarca, amb extenses incursions històriques, a través de diàlegs amb interlocutors locals, aportació de dades estadístiques i de la bibliografia precedent, es presenta un quadre de conjunt de les possibilitats i dificultats actuals del territori valencià.

Aquest llibre s'inscriu en una llarga tradició d'obres sobre el país i la seua gent que comença amb Cavanilles i les Observaciones sobre la historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reino de Valencia i culmina amb Joan Fuster i el clàssic El País Valenciano (1962). Ara tenim al davant un nou viatge pel País Valencià a càrrec de dos economistes de trajectòria i experiència contrastades en l'àmbit de l'anàlisi territorial i l'economia urbana.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464