Saltar apartados

Actuació de Xavi Castillo News! al Paranimf de la UA

 

Alacant. Divendres, 27 d'octubre de 2017

Amb motiu del 15è aniversari de l’Associació Cultural Dánae, el Paranimf de la Universitat d’Alacant presenta l’actuació de Xavi Castillo el pròxim dia 29 de novembre a les 20.00 hores. L’entrada és gratuïta per invitació.

Xavi Castillo News! és un monòleg amb escenografia teatral i un guió creat a partir de les últimes notícies de l’actualitat. Una actuació en clau d’humor en la qual, sense pèls en la llengua, critica la realitat política i cultural de la Comunitat Valenciana; "anem a sac amb personatges de l’actualitat", ha manifestat en alguna ocasió. Per aquest motiu precisament, ha sigut censurat per part d’alguns col·lectius polítics de la nostra comunitat. També ha estat en el punt de mira de plataformes cristianes; recordem que l’any 2009 va presentar a la Universitat el seu documental "El Papa de Xavi Castillo", en què manifestava la seua visió particular sobre la visita del Papa a València.

En definitiva, una divertida actuació que no deixa indiferent a ningú. A més, és per una bona causa, i és que l’Associació Cultural Dánae de la Universitat d’Alacant fa 15 anys aquest 2017.

La recollida d’invitacions i informació es pot fer: al MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant ) i en el PIC (Informació Servei de Cultura. Baixos del Paranimf).

 

 

Associació Cultural Dánae

Creada pel Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant l’any 2002, i el responsable de la qual és Virgili Candela. Es tracta d’una ONG interessada en l’estudi de la realitat sociopolítica i econòmica actual, i en la cooperació amb els diferents pobles de la província alacantina. Les principals funcions que té són: la sensibilització del fenomen migratori a Alacant, la integració de les diferents cultures, el desenvolupament de valors universals i la projecció de la interculturalitat en els diferents barris de la nostra ciutat. Durant aquests anys s’ha guanyat un buit entre les ONG de la nostra ciutat, i ha col·laborat amb d’altres de caràcter nacional com la Creu Roja. Enguany va ser premiada amb el primer premi de la setzena edició del "Francisco Liberal", convocatòria que premia projectes per la seua originalitat i qualitat, pel projecte "La Ciutat dels Colors".

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464