Saltar apartados

Arranca a la UA el III Congrés Internacional sobre Fortificacions de l'Edat Moderna en el Mediterrani

 

Congrés_Fortificacions1
Congrés_Fortificacions2
Congrés_Fortificacions3

 

Alacant. Dijous, 26 d’octubre de 2017

La Universitat d’Alacant acull, des d’aquest dijous i fins al pròxim dissabte, el III Congrés Internacional sobre Fortificacions de l’Edat Moderna en el Mediterrani. La inauguració ha comptat amb la presència del vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres i l’edil de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, Daniel Simón i la conferència de Milagros Flores Román, Presidenta d’ICOFORT (UNESCO), sobre “San Juan y el desarrollo de sus murallas”.

El congrés té caràcter interdisciplinari, hi participaran arquitectes, enginyers, arqueòlegs, historiadors, geògrafs, geòlegs, cartògrafs, gestors del patrimoni, experts de turisme, experts en la restauració i conservació i difusió del patrimoni. La temàtica del Congrés, que té lloc a l’edifici Politècnica IV del campus, se centra en les fortificacions del Mediterrani (Espanya, França, Itàlia, Malta, Tunísia, Xipre, Grècia, Albània, Algèria i el Marroc, etc.) dels segles XV al XVIII.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464