Saltar apartados

L'estudiantina de Dret d'Alacant guanya el Certamen Nacional 2017 a Almeria

També han aconseguit el premi al “Millor Pandereta”

 

Tuna_Derecho1a
Estudiantina_Dret2
Estudiantina_Dret3

 

Alacant. Dimarts, 24 d'octubre de 2017

L’estudiantina de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant ha guanyat el Certamen Nacional d’Estudiantines 2017 que va tenir lloc el cap de setmana passat a Almeria, en el qual també han obtingut el premi al "Millor Pandereta".

Els alacantins, amb un ampli llistat de guardons obtinguts en els seus 35 anys d’història, es van imposar a estudiantines procedents de diverses comunitats autònomes.

Aquest certamen, que ha reunit a Almeria catorze estudiantines de Dret, està considerat com un dels més importants del panorama nacional i internacional.

Després d’Alacant, guanyadora del certamen segons el parer del jurat, es van situar les estudiantines de Dret de Valladolid i de Múrcia, segona i tercera, respectivament.

L’estudiantina guanyadora va interpretar quatre cançons: "Perdóname", "Cerca de ti", "Contracorriente" i "A la luz de la luna", composicions pròpies en lletra i música d’un membre de l’estudiantina alacantina, concretament, Juan Carlos Berrueco.

Amb aquest guardó, els alacantins tornen a guanyar –l’any 2016 no van competir per ser estudiantina amfitriona– amb un repertori propi, una fita que ja van aconseguir fa dos anys en el certamen nacional que va tenir lloc a Salamanca.

Dret de Valladolid, segon premi d’aquesta trobada va aconseguir també el guardó a la Millor Cercavila, mentre que Múrcia, a més del tercer premi, va obtenir el de Millor Bandera.

Els guardons al Millor Solista i a l’Estudiantina més Simpàtica van recaure en les estudiantines de Dret de Granada i Jerez, respectivament.

Les actuacions van tenir lloc a l’auditori Maestro Padilla, i la cercavila en els carrers més cèntrics de la capital d’Almeria.

El certamen nacional d’Estudiantines de Dret 2018 es farà a Sevilla.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464