Saltar apartados

La Fundació Rafael Bernabeu beca una estudiant d'Infermeria de la Universitat d'Alacant

María Marco és una de les sis becades per la Fundació enguany amb 2.500 euros per a sufragar els seus estudis

 

Beques_Bernabeu

 

Alacant. Divendres, 27 d'octubre de 2017

L’estudiant d’Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant, María Marco, ha sigut una de les sis seleccionades per la Fundació Rafael Bernabeu per a rebre una de les beques que concedeix per a ajudar a sufragar les despeses dels estudis. Unes ajudes que s’atorguen sobre la base de l’expedient acadèmic i la renda i que estan dotades amb 2.500 euros cadascuna.

María Marco és estudiant de 2n d’Infermeria a la Universitat d’Alacant i explica que ha reprès els estudis molts anys després d’abandonar-los raó per la qual per a ella és “un somni poder fer-los” i la beca és una injecció per a poder sufragar material: “És un gran suport per a pagar taxes, fotocòpies, llibres”.

Des de fa quatre anys, l’Obra Social de l’Institut Bernabeu fa una convocatòria per a ajudar estudiants de Medicina, Biologia i Infermeria de tota Espanya a continuar les seues carreres i ahir va tenir lloc l’acte de lliurament en el seu auditori. L’Obra Social de la clínica de medicina reproductiva ha destinat 15.000 euros a aquests joves amb l’objectiu que puguen sufragar la matrícula i la compra de material. “Estava en el nostre genoma, des del principi, la convocatòria de beques. Tenim una clara vocació de destinar recursos a la formació i el coneixement de persones”, explicava el president de la Fundació, el doctor Rafael Bernabeu, als becats i les seues famílies durant l’acte de lliurament.

Cinc dels becats són estudiants de Medicina i la sisena cursa Infermeria. Tres dels universitaris són de campus alacantins i la resta són d’universitats de Madrid, Salamanca i Tarragona.

 

Vídeo de l’acte de lliurament de les beques

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464