Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina presenta la programació cultural per al primer trimestre del curs acadèmic

Una programació centrada a conèixer el patrimoni natural, cultural i els recursos territorials

 

Seu_benissaAlacant. Dimarts 31 d'octubre de 2017

La programació de la Seu Universitària de la Marina per als pròxims mesos incideix en el descobriment del patrimoni natural, cultural i els recursos territorials com a base d’un desenvolupament econòmic sostenible. L’objectiu és propiciar la formació permanent especialitzada com a resposta a l’entorn territorial, la integració i la cohesió social, la difusió cultural i la projecció universitària en la comarca, des d’una òptica multicultural i plurilingüística.

La programació començarà el 3 de novembre, a les 7:30 hores, amb la inauguració en la Seu Universitària de l’exposició de fotografies sobre “El Derelicte Bou Ferrer. Un jaciment extraordinari”, que arreplega els resultats de conservació, investigació i difusió desenvolupats en el derelicte Bou Ferrer, la major nau mercant romana en excavació en el Mediterrani.

Els dies 6, 8, 10,13 i 15 de novembre, per a les persones més grans de 50 anys es farà un taller per a aprendre a usar millor el telèfon mòbil, amb la col·laboració de Jovesolides i la Fundació Vodafone.

Del dilluns 10 al 13 de de el mateix mes, la Seu acollirà la jornada “XVII Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari Comunicació, activisme i drets lingüístics”, durant la qual s’ha preparat una visita guiada per a conèixer el centre històric de Benissa.

A més, els dies 3, 4 i el 5 de novembre tindrà lloc la "Setmana d’homenatge a Benissa: 1937 -2017, 80 aniversari de l’arribada de la Brigades Internacionals a Benissa”, que comprèn un programa d’activitats que començaran el divendres 3 de novembre, a les 20.00 hores, en la sala d’actes de la Seu Universitària de la Marina, amb la conferència titulada "De Viena a Benissa, solidaridad internacional y compromiso antifeminista de los brigadistas Hans Kaiser y Dora Haut", a càrrec de Renée Lugschitz.

El Dissabte 4 de novembre, a les 12.00 hores, al Convent, tindrà lloc la inauguració de la plaça de Daura Haut i Hans Kaise, membres del Servei Sanitari de les Brigades Internacionals, i el diumenge 5, a les 12.00 hores, en el cementeri, es farà un acte d’homenatge i un miniconcert als Internacionals morts a Benissa.

I per a finalitzar el trimestre, els alumnes del taller de pintura de José Juan Vidal Porres exposaran els seus treballs a partir de la segona quinzena de desembre. I al gener, coincidint amb la Fira i Porrat de Sant Antoni, la Seu allotjarà una mostra fotogràfica sobre Carreters i llauradors. Oficis del segle passat, organitzada per la Penya Amics del Carro.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464