Saltar apartados

La UA organitza "Pizzaworking" en la trobada d'iniciatives empresarials Focus Pyme

La iniciativa busca ser un punt de trobada d’emprenedors amb la pizza com excusa per encetar l’intercanvi d’experiències

 

Alacant. Dilluns, 23 octubre de 2017

Aquest dimarts el Centre Cultural “Las Cigarreras” d’Alacant acull una trobada al voltant de les indústries culturals i creatives, un espai en el qual la Universitat d’Alacant ha organitzat la iniciativa “Pizzaworking”. Una trobada que té com a objectiu reunir emprenedors de diferents àmbits, amb la pizza com a excusa, per posar en comú les diferents experiències i idees.

La cita serà a partir de les 12 hores, “un networking a l’estil americà que amb l’excusa de compartir una pizza vol treure a la llum idees, iniciatives i experiències que estan posant en marxa diferents emprenedors i, al mateix temps, generar una agenda de contactes i relacions comercials entre els participants”, com explica l’organitzador de la iniciativa, Pep Rubio.

El Focus Pyme és una iniciativa de la Generalitat Valenciana en el marc d’una política de suport a l’emprenedoria i a les petites i mitjanes empreses i té com a objectiu fomentar la innovació i l’emprenedoria.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464