Saltar apartados

Investigadors de la Universitat d'Alacant col·laboraran amb el Museu de les Arts i les Ciències de València

El museu valencià cerca renovar continguts i exposicions per a això ha apostat per comptar amb la col·laboració d’investigadors universitaris en el disseny de la nova oferta divulgativa

InvestigadoresUA_MACValencia

 

Alacant. divendres, 13 d'octubre de 2017

La Universitat d’Alacant i el Museu de les Ciències i les Arts de València han apostat per la col·laboració amb l’objectiu de fer continguts i exposicions per al museu valencià. La iniciativa, que parteix del mateix Museu, cerca implicar investigadors de la Universitat d’Alacant en l’elaboració de nous continguts i exposicions en el marc d’un pla de renovació en el qual està entestat el Museu i que l’ha fet contactar amb les diferents universitats valencianes a aquest efecte.

La Universitat d’Alacant, a través del Vicerectorat d’Investigació i Transferència del Coneixement, ha rebut encantada l’oferiment i ja s’ha produït una primera reunió al Museu de les Ciències i les Arts, a la qual van assistir fins a vint-i-un investigadors de la UA, amb la directora de Continguts, Míriam Atienza i Yolanda Cárcel, de l’IVACE.

Aquesta primera trobada va servir perquè els investigadors conegueren de primera mà el que hi ha actualment al museu amb la finalitat de desenvolupar nous continguts per a un futur i també perquè aquests i la Universitat exposaren als responsables museístics diferents idees i propostes per als continguts i les exposicions d’aquest.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464