Saltar apartados

La Càtedra Arquebisbe Loazes de la Universitat d'Alacant presenta el cicle de conferències L'Horta del Baix Segura, Rebost i Patrimoni d'Europa

 

Conferencies_Horta_BajoSeguraAlacant. Divendres, 13 d'octubre de 2017

Del 17 d’octubre al 14 de novembre, el Jutjat Privatiu d’Aigües d’Oriola acollirà el cicle de conferències organitzat per la Càtedra Arquebisbe Loazes de la Universitat d’Alacant titulat “L’horta del Baix Segura, rebost i patrimoni d’Europa“, coordinades pels catedràtics de la Universitat d’Alacant, Gregorio Canales Martínez i Joaquín Melgarejo Moreno.

Durant el mes d’octubre s’impartiran les conferències següents: el dia 17 tindrà lloc la ponència titulada “Las infraestructuras hidráulicas básicas de la Vega Baja del Segura”, a càrrec de Joaquín Melgarejo, catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques i director de l’Institut de l’Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d’Alacant.

“La modernización del regadío tradicional: situación actual y perspectivas de futuro” serà la segona xarrada programada i serà impartida el dia 24, pel professor d’Enginyeria Agroforestal i director de l’EPSO, Ricardo Abadia. La tercera, amb la denominació de “La Huerta de la Vega Baja, un paisaje identitario formado por un sistema resiliente” serà impartida el dia 31 d’octubre, per la professora de l’Àrea d’Urbanística i Ordenació del Territori de la Universitat d’Alacant, Clara García.

Aquesta trobada continuarà al novembre, i el dia 7, començarà amb la conferència “La Huerta del Bajo Segura, una construcción social y paradigma de la Cultura del Agua” a càrrec del catedràtic de Geografia Humana, Gregorio Canales i coordinador acadèmic de la Càtedra Arquebisbe Loazes.

El cicle acabarà el dia 14 de novembre, amb la conferencia “Turismo en áreas rurales: la Huerta del Bajo Segura como destino vacacional y recreacional” ponència a càrrec de Michael Allhoff, periodista i fundador gerent d’AlphaMedia Comunicació.

Totes les conferències seran a les 20:00 hores a la sala d’actes del Jutjat Privatiu d’Aigües d’Oriola, situat en el carrer Ruiz Capdepón, núm. 3, planta baixa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464