Saltar apartados

La infermeria llatinoamericana reconeix la trajectòria professional del professor de la UA, José Ramón Martínez Riera

El titular de la Universitat d’Alacant i president de l’Associació d’Infermeria Comunitària ha rebut dos guardons al Perú en reconeixement a la trajectòria acadèmica i professional d’aquest

 

JRMartinez_Riera1
JRMartinez_Riera2
JRMartinez_Riera3

 

Alacant. Dimarts, 10 d'octubre de 2017

El professor titular d’Infermeria de la Universitat d’Alacant, José Ramón Martínez Riera, ha rebut el Premi ALADEFE a la Trajectòria Acadèmica "Susana Espino 2017", concedit per l’Asociación Latinoamericana de Escuelas y Facultades de Enfermería (ALADEFE), durant la XIV Conferència Iberoamericana d’Educació en Infermeria, que ha tingut a la ciutat de Lima (Perú).

El premi té el nom de la infermera i professora Susana Espino Muñoz, infermera i professora insigne que ha dedicat tota una vida a l’ensenyament i al desenvolupament de la infermeria, i consisteix en el reconeixement a la trajectòria docent i l’administració acadèmica. La candidatura de Martínez Riera al premi va partir de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant.

D’altra banda, i en aquesta ocasió en el marc del V Congrés Internacional d’Infermeria organitzat per l’Escuela de Enfermeros del Perú, José Ramón Martínez Riera, va rebre el màxim reconeixement d’aquest col·legi a la seua trajectòria professional i suport al desenvolupament de la Infermeria Llatinoamericana. Un guardó que va ser lliurat per part del degà del Col·legi d’Infermers del Perú, el Dr. Sebastián Bustamante.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464