Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina acull les "I Jornades preventives oncològiques"

 


Jornades_oncologicasAlacant. Dimecres, 11 d'octubre de 2017

La Seu Universitària de la Marina acollirà del 16 al 20 d’octubre les “I Jornades preventives oncològiques”, una trobada organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer AECC – Benissa – Marina Alta amb la col·laboració de l’Hospital Marina Salut, Salut Pública de Dénia i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa, dins del programa d’actes dedicats a l’esdeveniment “Octubre mes de la salut”, que fa cada any la localitat de Benissa.

Aquestes jornades tenen com a objectius fonamentals difondre els coneixements bàsics sobre la prevenció de la malaltia; fomentar els hàbits saludables; donar a conèixer les actuacions que faciliten la detecció precoç i informar sobre els últims avanços en mesures preventives, com també, les últimes evidències científiques i d’investigació clínica, epidemiològica i translacional del càncer. Tot això, des d’uns continguts rigorosos de la mà especialistes clínics i experts en la patologia, però amb un llenguatge amè i accessible al gran públic i que propicie la resolució de dubtes i satisfaça les inquietuds dels assistents.

La trobada està dirigida a estudiants de Ciències de la Salut, Ciències de l’Esport, Psicologia, i altres graus interessats en la matèria que és objectiu de l’activitat, i també a especialistes en oncologia i professorat dedicat a aquest camp de coneixement, públic en general, afectats per la patologia i membres de l’AECC.

L’activitat és d’accés lliure i cal fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic: aeccbenissa@gmail.com i indicar les dades següents: nom, cognoms, DNI, adreça postal i telèfon. Més informació en (606 454 723).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464