Saltar apartados

La Seu Universitària de Villena acull el "XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escolar"

 

Congrés_deporte1Alacant. Dimarts, 10 d'octubre de 2017

Del 12 al 15 d’octubre, la Seu Universitària de Villena acollirà el “XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escolar”, un esdeveniment al qual assistiran docents de tot el país ,a més, de Sud-Amèrica i Europa, que girarà al voltant de la necessitat de generar més activitat física en adolescents per a tenir un estil de vida més saludable i evitar malalties derivades del sedentarisme i l’obesitat.

S’hi faran una gran varietat d’activitats sobre l’esport, entre les quals s’inclouen conferències, tallers i cursos d’especialització. S’espera acollir més de 500 professionals de l’esport de tot el món.

Per a això, el congrés, destinat fonamentalment a docents, entrenadors, monitors esportius i estudiants, comptarà amb 10 ponents procedents d’Espanya, Canadà, Portugal i Brasil, 4 taules redones i 17 tallers per a aprendre a incorporar noves tècniques i disciplines en les classes.

Amb el suport de les universitats d’Alacant i Miguel Hernández d’Elx, l’activitat té també el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, i s’espera la presència en aquest de José Ramón Lete, president del Consell Superior d’Esports.

 

PROGRAMA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464