Saltar apartados

La UA se situa com la setena millor universitat espanyola en productivitat investigadora

L'informe publicat per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) també col·loca la Universitat d'Alacant entre les vint-i-cinc primeres en producció científica

 

Crue_portada_xifres

Alacant. Divendres, 13 d'octubre de 2017

La Universitat d'Alacant ha aconseguit situar-se com a setena millor universitat espanyola en el camp de la productivitat científica i lectura de tesis del seu professorat, segons les dades que mostra l'informe «La universitat espanyola en xifres 2015-2016», publicat per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). El mateix treball també recull que la UA obté una posició molt per damunt de la mitjana en producció científica, rellevància i productivitat. Concretament, la UA es troba, segons les dades de la CRUE, en la posició 25 en aquest camp, del total de 79 universitats públiques i privades del país.

Unes dades que no fan sinó confirmar el bon treball de la institució alacantina en el camp de la producció científica com ja han assenyalat diferents informes en els últims temps, com el Rànquing de Xangai, per exemple.

Aquest informe, que la CRUE elabora anualment, aplega més de nou-centes mil dades de totes les universitats espanyoles en set grans apartats: Demanda d'ensenyament universitari; Preus i ajudes a l'estudi universitari; Oferta d'ensenyaments universitaris; Recursos del sistema universitari; Resultats docents; Resultats R+D+I i Resultats Pressupostaris, i ofereix una completa fotografia de l'estat de les universitats.

 

 

Crue_foto_grup

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464