Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra el VII Curs sobre Seguretat i Defensa

 

Curse_Seguretat_defensa

 

 

Alacant. Divendres, 11 d'octubre de 2017

El Centre Interuniversitari d'Estudis Europeu (CIEE) de la Universitat d'Alacant, amb el cofinançament del Ministeri de Defensa, celebrarà els pròxims 16 i 17 d'octubre el VII Curs sobre Seguretat i Defensa, que enguany s’ocuparà de «la participació de les forces armades d'Espanya en missions internacionals».

El curs tractarà qüestions rellevants per a la seguretat i defensa actual des de la perspectiva europea i espanyola. Es prestarà una atenció especial a la participació d'Espanya en les missions internacionals de l'ONU, de l'OTAN i de la UE. A més, s'hi analitzaran els canvis que es poden produir en la defensa europea arran del Brexit.

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del general Miguel Ángel Ballesteros, director de l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics del Ministeri de Defensa, el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenia i el director del Centre Interuniversitari d'Estudis Europeus, Jaume Ferrer.

L'activitat, adreçada a estudiants de grau i de postgrau, especialment de les titulacions relacionades amb les Ciències Jurídiques i Socials, tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Dret de la UA d'11.00 a 13.30 hores, és gratuïta i limitada a la capacitat de la sala.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464