Saltar apartados

La UA acull la primera reunió del Comitè Tècnic de la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS)

 

ESPORTS_Cmas

 

Alacant. Dijous, 7 de setembre de 2017

Dissabte passat, 2 de setembre, la Universitat d'Alacant va ser la seu de la primera reunió del nou Comitè Tècnic de la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS). Aquesta ha sigut la primera reunió del Comitè Tècnic després de l'última Assemblea General de CMAS, en la qual es va reelegir com a presidenta la russa Anna Arzhanova, juntament amb els presidents dels tres comitès en els quals es divideix la CMAS: Comitè Esportiu, Comitè Científic i Comitè Tècnic.

L'objectiu del Comitè Tècnic de CMAS és definir les directrius en matèria de formació, control de qualitat, materials didàctics i definició d'estàndards per a garantir un busseig segur dins de CMAS i, per tant, dins de totes les federacions que s’hi integren.

L'elecció de la Universitat d'Alacant com a seu per a aquesta trobada ve motivada perquè un dels objectius fixats pel president del Comitè Tècnic, el danès, Flemming Holm, és desenvolupar i consolidar el busseig adaptat dins de CMAS.

La Universitat d'Alacant comença a ser una referència en l'àmbit del busseig adaptat després de més de tres anys treballant de manera continuada en un projecte desenvolupat per la secció d'Activitats Subaquàtiques de la Universitat d'Alacant (ASUA). Així mateix, ASUA també col·labora amb altres associacions i federacions per a promoure la inclusió de persones amb diversitat funcional en el busseig.

Tant el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, com el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, a través del seu Servei d'Esports, treballen no solament per a consolidar el projecte iniciat per ASUA, sinó també per a eixamplar-lo a altres modalitats esportives.

La presència a Alacant el cap de setmana passat del Comitè Tècnic de CMAS és un gest de reconeixement a la tasca que ha desenvolupat la Universitat durant aquests últims anys.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464