Saltar apartados

La UA impartirà el màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres

El rector i l’alcalde han signat el conveni de col·laboració que permetrà oferir el títol propi d’expert universitari en Gestió del Patrimoni de la Universitat d’Alacant aquest curs

L’ajuntament subvencionarà la matrícula als empadronats a Banyeres amb un descompte del 75 % respecte del preu

 

Master_GestionPatrimonio1
Master_GestionPatrimonio2
Master_GestionPatrimonio3
Master_GestionPatrimonio4
Master_GestionPatrimonio5
Master_GestionPatrimonio6

 

Alacant. Dimarts, 12 de setembre de 2017

La Casa de Cultura de Banyeres de Mariola esdevindrà aula universitària aquest any amb la impartició del títol d’expert universitari en Gestió del Patrimoni de la Universitat d’Alacant, després que el rector, Manuel Palomar, i l’alcalde, Josep Sempere, hagen signat un acord de col·laboració entre la institució acadèmica i l’ajuntament.

El curs, que forma part dels títols propis de la UA, proposa la capacitació i formació de tècnics i emprenedors per augmentar la qualificació, d’acord amb les exigències actuals de les administracions públiques, per a la gestió i tractament dels béns patrimonials del territori a través de 200 hores formatives que s’impartiran els divendres en horari de matí i de vesprada a la casa de Cultura de Banyeres.

El rector ha destacat la qualitat de la formació dels títols propis de la UA i l’aposta per apropar els estudis universitaris al territori, «formació adreçada a un ventall molt ampli d’alumnes que va des d’estudiants fins a professionals del sector o ciutadans interessats en el patrimoni».

Per la seua banda, l’alcalde, Josep Sempere, ha qualificat com a «molt bona notícia que Banyeres aculla un curs universitari obert a tothom i a més amb una matèria que pot interessar molta gent i que ofereix eixides professionals».

El termini de la matrícula conclou el pròxim 25 d’octubre i els empadronats en Banyeres tindran una rebaixa en el preu del curs del 75 %, un descompte que també s’aplicarà a jubilats i aturats.

El curs d’expert universitari en Gestió del Patrimoni de la UA, dirigit pel professor Gabino Ponce, s’estructura en cinc unitats a través de les 200 hores que dura. La unitat de gestió del patrimoni urbà, arquitectònic i mediambiental; de gestió del patrimoni historicoarqueològic; gestió del patrimoni etnològic; gestió turística del patrimoni. i el treball de final de curs que s’haurà de centrar en el patrimoni de Banyeres i comarca i amb vocació de ser aplicat a la gestió.

La realització del curs d’expert i del curs d’especialista universitari en Gestió del Patrimoni, a més del treball del final de màster, que compta amb 300 hores, permeten obtenir el títol de màster universitari en Gestió del Patrimoni.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464