Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull la Trobada Nacional de Centres Innovadors

La Facultat d’Educació serà escenari el pròxim dimecres d’una jornada d’intercanvi d’experiències innovadores en els centres educatius centrada en les iniciatives relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Facultat_EducacioUA

 

Alacant. Dimarts, 26 de setembre de 2017

El pròxim dimecres 27 de setembre a partir de les 9 del matí la Universitat d’Alacant acull la Trobada Nacional de Centres Innovadors que es farà a la Facultat d’Educació, una activitat d’intercol·laboració que organitzen l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE), el CEFIRE i el grup d’investigació DIM-EDU. La Jornada s’inscriu en el marc del projecte d'investigació de centres innovadors.

La jornada està dirigida a professorat en actiu de tots els nivells educatius i també a alumnat de la Facultat. Fins al moment, hi ha inscrits prop de 200 professors i està previst que passen per l’activitat al voltant de 300 alumnes.

La directora de l’ICE, Rosabel Roig, ha destacat que “es tracta d’una trobada col·laborativa entre l’ICE, el CEFIRE i el DIM-EDU, amb l’objectiu de posar en comú experiències relaciones amb les TIC” i ha posat l’accent que “es tracta de conèixer els projectes innovadors que s’estan duent a terme en diferents centres. La jornada cerca fugir de la teoria per a centrar-se en la pràctica”. Roig també ha apuntat que la trobada s’emmarca en el programa institucional de l’ICE i que “és una eina molt útil que ens permet col·laborar amb àmbits d’ensenyament no universitari”.

L’objectiu de la Trobada és intercanviar coneixements i experiències entre els centres que ja estan innovant, amb la finalitat d’orientar millor les actuacions que ja estan fent i proporcionar orientacions i exemples que cal seguir als centres que estan començant aquest procés.

El programa començarà a les 9 amb diferents seminaris i ponències al llarg de tot el matí a la sala d’actes de la Facultat i s’estendrà fins a les 20.15, hora en què està previst que acabe la jornada.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464