Saltar apartados

La Universitat d'Alacant presenta els seus esportistes federats

300 esportistes de 17 equips federats representaran la Universitat d’Alacant en competicions regionals i nacionals durant la temporada 2017/2018

Com a novetat enguany el total de seccions esportives en aquesta temporada passen de 9 a 12, en incorporar-se les noves modalitats de Pilota Valenciana, Muntanyisme i Escalada Esportiva, a més de la incorporació de nous entrenadors en els equips de Futbol Sala femení i Futbol masculí

 

Esportistes_federats17_18_1
Esportistes_federats17_18_2
Esportistes_federats17_18_3


Alacant. Dimecres, 27 de setembre de 2017

La Universitat d’Alacant ha presentat aquest matí els seus esportistes federats que representaran la institució en les competicions regionals i nacionals d’aquesta temporada 2017/2018, amb un acte multitudinari que ha reunit 150 esportistes aproximadament, del total de 300 federats enguany, a més d’entrenadors, patrocinadors i personal de la comunitat universitària. Aquest esdeveniment forma part dels actes de Benvinguda a la UA 2017/2018.

El rector de la UA, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la vicerectora Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, Nuria Grané vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, el vicedegà de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Juan Manuel Cortell, a més, de la directora i personal tècnic del Servei d’Esports, han donat la benvinguda i presentat els esportistes federats que representaran la UA el pròxim curs acadèmic amb els equips següents: Busseig de competició; Futbol masculí i equip filial SDC Carolinas; Futbol Sala femení i equip filial Club Futsal Ibi; Mitja Marató; Orientació; Pilota Valenciana, Rem femení; Rem masculí; Rugbi femení; Rugbi masculí i masculí juvenil; Taekwondo; Triatló femení i masculí; Voleibol femení i femení juvenil i Vòlei de platja femení i masculí.

Com a novetats, enguany cal destacar que el total de seccions esportives en aquesta temporada passen de 9 a 12, en incorporar-se les noves modalitats de Pilota Valenciana, Muntanyisme i Escalada Esportiva, i amb la nova incorporació d’aquestes modalitats esportives, la Universitat d’Alacant tindrà més de 300 esportistes federats, a més d’entrenadors i delegats.

El nou equip d’Escalada Esportiva estarà dirigit per Manuel Esparcia i el grup de Muntanya estarà coordinat per David Carrillo. Pel que fa a l’equip de Pilota Valenciana, estarà entrenat per Gabriel Tent i Caravaca i estarà coordinat per José Antonio Carbonell Martínez.

L’equip de Futbol Sala femení, que va acabar subcampió de lliga, tindrà una nova entrenadora per a la nova temporada, Maravillas Sansano i l’equip de Futbol masculí també renova l’entrenador, i a partir d’aquesta temporada serà David Bauzá.

L’acte també ha tingut la promoció de la Mitja Marató, equip que participa, al llarg de la temporada, en unes 10 carreres en la província d’Alacant.

Després de la presentació dels equips, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar ha dirigit unes paraules als assistents i ha posat l’accent en la ferma aposta de la Universitat d’Alacant per l’esport universitari com a valor afegit per a la formació integral dels estudiants. Per a finalitzar la intervenció, Palomar ha agraït l’esforç i els resultats obtinguts pels esportistes de la UA durant el curs acadèmic passat.

Tot seguit els esportistes Laura Gumbao (Voleibol femení), Andrea Fernández (Triatló) i Ignacio el Campello (Rugbi masculí), han dirigit unes paraules als assistents com a representants dels esportistes, en les quals han desgranat les seues experiències esportives i han coincidit a destacar l’aportació positiva de l’esport universitari en les seues vides. L’acte ha finalitzat amb la projecció del nou vídeo promocional de l’equip de Futbol Sala femení fet per Paco Mójica.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464