Saltar apartados

La Universitat i el Port s'alien per a crear línies d'investigació conjunta a través del Parc Científic

El conveni entre les tres parts s'ha signat aquest divendres en el despatx del rector i preveu la creació d'una estació mixta denominada “UAPORT” com a part del Parc Científic de la UA

 

ConvenioUA_Port1
ConvenioUA_Port2
ConvenioUA_Port3
ConvenioUA_Port4

 

Alacant. Divendres, 29 de setembre de 2017

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, la vicepresidenta de la Fundació Parc Científic d'Alacant (FPCA), Amparo Navarro, i el president de l'Autoritat Portuària d'Alacant, Juan Antonio Gisbert, han subscrit aquest divendres un conveni entre les tres parts per al desenvolupament i ús de l'estació mixta UAPORT.

L'acord preveu posar en marxa un laboratori de investigació conjunta que se situaria a les instal·lacions portuàries i vinculat al Parc Científic amb l'objectiu de dur a terme activitats de formació, investigació, transferència de coneixement i desenvolupament empresarial a través d'UAPORT.

El rector de la Universitat ha explicat que «aquest acord no és sinó la culminació de la col·laboració que es desenvolupa de manera habitual entre la Universitat i el Port i que ara pren forma a través d'UAPORT, en què s'orientaran línies d’investigació conjuntes en matèries com el medi ambient, canvi climàtic, contaminació marina i ambiental, o robòtica, entre altres».

Gisbert, per la seua banda, ha destacat que «aquest conveni permetrà aprofundir la col·laboració en matèria d’investigació i formació en benefici de totes les parts. Ja hem habilitat un espai al port per als investigadors i esperem que siga tremendament útil».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464