Saltar apartados

Economistes de mig món homenatgen Carmen Herrero a la Universitat d'Alacant

Companys, antics alumnes, col·legues i amics de la catedràtica de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica han participat en dues jornades en què s’han tractat els seus principals objectes d’estudi, “Health Economics and Social Choice”

 

CHerrero1
CHerrero2
CHerrero3

 

Alacant. Dimecres, 11 d'abril de 2018

Carmen Herrero ha sigut la protagonista de la trobada de treball que ha aplegat a la Universitat d’Alacant economistes d’universitats de mig món, tots ells col·legues, companys, antics alumnes de doctorat i amics de la catedràtica de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica de la UA, els quals li han volgut retre un sincer homenatge amb motiu de la seua pròxima jubilació.

El rector, Manuel Palomar, va presidir la última sessió de la trobada que es va celebrar a la sala de graus Rector Martín Mateo, dedicada a la figura de l’últim Premi Jaume I d’Economia i doctora honoris causa per la Universitat de Granada. Al llarg de dues hores, diferents col·legues i companys van protagonitzar un recorregut per la trajectòria professional i vital de Carmen Herrero a través de les experiències acumulades al llarg d’anys de treballs, docència i investigació conjunta.

Palomar va destacar la importància del treball de recerca que ha dut a terme al llarg dels anys «l’equip d’Econòmiques liderat per la professora Carmen Herrero, que han suposat importants avanços amb importants resultats en la transferència de coneixement».

Durant les contínues mostres d’admiració envers la persona de Carmen Herrero, els diferents ponents van remarcar les característiques que han definit l’homenatjada al llarg de la seua trajectòria, com són la «persistència, recerca de l’excel·lència, l’ambició i la disciplina en el treball» que l’han duta a «una transcendència internacional que ha posat el nom d’Alacant i de la seua universitat al món de les matemàtiques».

Herrero, que no va poder amagar l’emoció a la cara intervenció rere intervenció, ja no va poder contenir les llàgrimes en el moment que va prendre la paraula per a agrair a tots els presents, a la Universitat d’Alacant i també a la seua família haver-la ajudada tant per a «poder fer realitat tot el treball que hem dut a terme amb persones meravelloses».

El taller Health Econòmics and Social Choice, que cloïa aquest acte ha tractat al llarg de dos dies la temàtica que ha sigut el principal objecte de treball de la catedràtica de la Universitat d’Alacant i que té com a característica comuna la preocupació implícita pels problemes socials, en especial els relacionats amb l’equitat, el benestar social i l’economia de la salut.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464