Saltar apartados

Història de la Universitat d'Alacant presenta les seues noves eixides professionals i línies d'investigació

 

Alacant. 11 d'abril de 2018

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant enceta les III Jornades del Grau en Història. Centrades en les «Noves eixides professionals i línies d’investigació en Història» es desenvoluparan entre el dilluns 16 d’abril i el dijous 26 d’abril de 2018, a l’aula magna, aula 4, situada en l’edifici II de la facultat, i sala d’actes de la Facultat d’Educació.

Juan Francisco Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, inaugurarà les jornades el dilluns 16 d’abril a les 19.00 hores a l’aula magna. Continuarà Juan Carlos Olivares Pedreño, de la UA, amb «Culturas, religión i sincretismos en el occidente mediterráneo y en la Hispania antigua».

El dimecres 18 d’abril i a les 10.00 hores, a l’aula 4 de l’edifici II, serà el torn dels doctors de la UA Juan Leonardo Soler Milla i Juan Antonio Barrio Barrio amb «El Mediterráneo medieval y sus espejos: intercambios y exilios». El mateix dia, a les 12.00 hores i a l’aula magna estarà Javier Gómez Navarro, editor de la revista Desperta Ferro, amb la conferència «En Historia no hay salidas, decían. Desperta Ferro Ediciones, un caso de éxito».

Roberto Fernández Díaz, de la Universitat de Lleida i president de la CRUE pronunciarà la conferència «Historia y nacionalismo» el dijous 19 d’abril a les 12.00 hores a l’aula magna.

Conclouen la setmana el dijous 26 d’abril a les 17.30 hores i a la sala d’actes de la Facultat d’Educació, Cristina Ibáñez Sarrió i Abraham Marco Giménez, de l’IES La Mola de Novelda amb «La docencia como salida profesional para los graduados en Historia: la preparación de las oposiciones».

Organitzades per la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA; hi col·laboren el Departament de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina; el Departament d’Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques, i el Departament d’Humanitats Contemporànies.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464