Saltar apartados

Juan Llopis Taverner, vicerector de Relacions Internacionals de la UA, rep Paulo Márcio Cruz, vicerector de Relacions Institucionals de la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI)

 

Alacant. 18 d'abril de 2018

El vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d’Alacant, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA, ha rebut el nou vicerector de Relacions Institucionals de la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI), Paulo Márcio Cruz, amb qui s’ha reunit en el seu despatx.

La UA i UNIVALI mantenen, des de fa més d’una dècada, dilatades relacions de cooperació acadèmica, especialment amb l’Institut Universitari de l’Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d’Alacant i la Facultat de Dret. Prova d’això és el recentment iniciat màster en Territori, Urbanisme i Sostenibilitat Ambiental en el Marc de l’Economia Circular, al qual estan assistint a l’abril i el maig trenta estudiants brasilers inscrits i procedents del Tribunal de Justícia de Santa Catarina, a Brasil.

A la foto de grup, a la dreta, el director de l’IUACA, Joaquín Melgarejo, i al seu costat, Pedro Femenía, degà de la Facultat de Dret.

 

Visita_UNIVALI_1 Visita_UNIVALI_2

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464