Saltar apartados

Carmelo Juanís protagonitza una nova sessió de Voces desde el Arte a la Seu Universitària de Torrevella

L'artista impartirà el Taller «Genoma pintura» aquest cap de setmana al Centre Cultural Virgen del Carmen

Veus_desdeArte

 

Alacant. Divendres, 27 d'abril de 2018

Continua el cicle de discussions artístiques a Torrevella Voces desde el Arte, organitzat per la Seu Universitària i l'Ajuntament de Torrevella, amb una nova sessió protagonitzada per l'artista Carmelo Juanís, que impartirà el taller «Genoma pintura» aquest cap de setmana en el Centre Cultural Virgen del Carmen. La proposta consta de dues sessions de quatre hores el dissabte 28 de 16 a 20 hores i el diumenge 29 de 10 a 14 hores. El taller és gratuït, amb inscripció prèvia, i s’adreça a alumnes de 12 a 16 anys amb l'objectiu de donar-los a conèixer els inicis de la figuració i la representació. Aquesta sessió està coorganitzada per la seu i l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta.

 

Carmelo Juanís

Exposa per primera vegada el 1976 en la Galeria Tiempo. Viatja a Itàlia, Bèlgica i Països Baixos. A Amsterdam pren contacte amb el Grup Cobra i més tard es trasllada a París, ciutat en la qual s'inicia en el gravat calcogràfic en el taller dels germans Lacourriere. Exposa els seus treballs a França, Espanya i Mèxic. En els anys vuitanta torna a San Lorenzo del Escorial (Madrid) en plena efervescència de la Movida madrilenya, i allí es troba amb Manolo Dimas, Rafael Maestro, Juan Sandoval, Patricia Gadea, Juan Ugalde, Sebastián Solar, Pardito, etc.

Treballa en escenografies per a teatre i il·lustració, col·labora amb multitud de publicacions, i treballa en la pintura mural, entre la qual destaquen els frescos de l'església de Sanabria. El 2004 torna a viatjar a Mèxic, on exposa els seus gravats i elabora diverses litografies. Més tard viatja a Cuba per a conèixer el Taller de Gràfica Popular de l'Havana. La seua obra està repartida en diverses col·leccions a Espanya, Portugal, França, Bèlgica, Països Baixos, Algèria, Japó, Mèxic, Canadà i Estats Units.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464