Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA - Presentació Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. Dijous, 26 d'abril de 2018

 

Dia: 27 d’abril de 2018

Hora de començament de l’acte: 12.30 hores

Lloc: edifici de la Cambra de Comerç-seu Campus d’Alcoi Universitat d’Alacant. Sala d’actes


CRONOGRAMA

12.30 hores. Arribada a l’edifici; recepció d’autoritats

Descobriment de la placa

Breu visita en comitiva per les instal·lacions per a presa d’imatges pels mitjans gràfics

13:00 hores. Roda de premsa amb intervenció de l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, i del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar

 

                        Manuel Palomar i Toni Francés presenten demà el Campus de la Universitat d’Alacant a Alcoi


Demà divendres, dia 27 d’abril, tindrà lloc a Alcoi la presentació oficial als mitjans de comunicació del Campus de la Universitat d’Alacant a la capital de l’Alcoià. L’acte començarà amb el descobriment d’una placa identificativa en l’edifici de la Cambra de Comerç, on se situarà el campus, i continuarà amb una breu visita per les instal·lacions per a donar compte dels usos previstos per a les diferents estances: aules, despatxos administratius, una aula d’estudi, sales polivalents i una possible biblioteca, entre d’altres.

A continuació se celebrarà una RODA DE PREMSA en la qual intervindran el rector, Manuel Palomar, i l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, per a explicar el projecte i marcar l’inici de les activitats.

En la comitiva institucional estaran presents, entre altres autoritats, el degà de la Facultat d’Educació, José María Esteve, responsable dels primers estudis oficials que s’impartiran a Alcoi a partir de setembre. L’acompanyaran el vicerector d’Estudis, Enrique Herrero, el de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i el coordinador de la Seu de Cocentaina i les aules pròximes al nou campus, José Luis Todolí. L’acte comptarà també amb la participació de representants de totes les facultats i de l’Escola Politècnica Superior de la UA, així com membres del govern municipal alcoià i els alcaldes de les localitats pròximes amb seu o aula universitària: Cocentaina, Muro i Benilloba.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464