Saltar apartados

Dissabte comença la Prova d'Accés per a Majors de 25 Anys a la Universitat d'Alacant

La institució ha oferit el Seminari d'orientació per a la preparació de les proves per a majors de 25 i 45 anys

 

Seminario_orientacion_acceso25VALAlacant. 27 d'abril de 2018

La Universitat d'Alacant desenvolupa la Prova d'Accés per a Majors de 25 anys dissabte que ve dia 28 d'abril i el 5 de maig de 2018. A la prova es presenten tres-cents setanta-quatre estudiants.

L'estructura de la Prova d'Accés per a Majors de 25 anys constarà de dues fases: la general i l'específica. En aquesta segona fase se cerca valorar les habilitats, capacitats i aptituds dels candidats per a continuar i superar els estudis de la branca de coneixement triada per ells, constarà de dos exercicis i s'estructura en cinc branques de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i la branca d'Enginyeria i Arquitectura.

La UA ha desenvolupat el Seminari d'Orientació per a la Preparació de les Proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys durant les vesprades dels divendres entre el 6 octubre de 2017 i el 23 de març de 2018. El Seminari ha estat organitzat a través del Secretariat d'Accés i Orientació Universitària, dependent del Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació. Amb ell es persegueix establir unes pautes de treball que orienten a l'alumne en la preparació de les assignatures comunes i específiques que componen les proves a través de sis sessions presencials de cadascuna de les assignatures amb un total de nou hores per cada matèria, del suport del material didàctic escrit i de la informació renovada i d'última hora que facilita l'accés a l'UACloud de la UA.

Els resultats de les proves provisionals estaran disponibles l'11 de maig, a la vesprada, en la Web de la UA. A continuació, s'obrirà un termini de reclamacions, des del dia 14 al 18 de maig en el Portal web de l'Alumne. Els resultats definitius es faran públics el 22 de maig, a la vesprada, en la Web de la UA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464