Saltar apartados

L'Escola Politècnica Superior dedicarà un laboratori al professor Agapito Martín García

El Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal farà un homenatge a títol pòstum a qui fóra el seu fundador i primer director l’any 1991

 homenatge_Agapito

 

Alacant. Dijous, 26 d'abril de 2018

El professor Agapito Martín García rebrà, aquest divendres, un homenatge a títol pòstum organitzat pel Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal que ell mateix va fundar i del qual va ser el primer director. L’acte tindrà lloc a les 13.30 hores al Laboratori de Física I de la planta baixa de l’edifici de la Politècnica I.

L’homenatge, al qual assistirà el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, servirà per a dedicar el laboratori al professor Agapito Marín, qui va desenvolupar una gran part de la seua docència en aquest espai i que d’ara endavant portarà el seu nom.

 

Agapito_Martin

 

Agapito Martín García

El professor Agapito Martín García, que va nàixer el 1947, és part de la història de la Universitat d’Alacant. La seua formació va començar a la fi dels anys 60 a l’antic CEU (Centre d’Estudis Avançats) on va estudiar els primers anys de la formació de la llicenciatura de Física i Química. Va continuar els estudis a Madrid, ja que a Alacant no hi havia la possibilitat de finalitzar-los. Va ser el fundador del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal i primer director d’aquest l’any 1991.

Va destacar per ser una persona de consens tant dins com fóra del Departament. Va començar l’activitat docent a la Universitat d’Alacant, inicialment a l’antiga Facultat de Medicina, encara que va acabar desenvolupant-la majoritàriament a l’Escola Politècnica Superior.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464