Saltar apartados

L'escriptor Javier Cercas clausura el divendres en la Universitat d'Alacant el Congrés Internacional ALEPH

 

 

Alacant. 24 d'abril de 2018

Aquest matí s’ha inaugurat, a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant, el XV Congrés Internacional ALEPH: «Formes múltiples d’expressió de la rebel·lia en la literatura hispànica: aspectes estètics, socials, polítics i artístics», que es prolonga fins al divendres 27 d’abril de 2018. El congrés, organitzat per l’Associació ALEPH, és el lloc de trobada d’investigadors no doctors en literatura hispànica que actualment cursen els estudis de màster o doctorat, o bé que han obtingut el grau de doctor després de març de 2016, per a presentar les seues comunicacions.

L’escriptor Javier Cercas serà qui tanque els tres dies de trobada amb una xarrada col·loqui que tindrà lloc a les 12.00 hores a el Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CEMAB) de la UA.

La inauguració ha comptat amb les intervencions d’Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement; Juan Mesa, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres; Larissa Timofeeva, professora del Departament de Filologia Espanyola, que substituïa la imprevista absència del director del Departament Francisco Chico Rico; Eva Valero, directora del CeMaB; Jaime Oliveros, president d’ALEPH; i Ignacio Ballester, vicepresident d’ALEPH.

Hi col·laboren el Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement, la Facultat de Filosofia i Lletres, el Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura de la Universitat d’Alacant, Letras de Contestania i la Sala Clan Cabaret.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464