Saltar apartados

Les Fogueres prenen aquest dimarts la Universitat d'Alacant

Una mascletà, passa carrer de les candidates e Bellea del Foc pel campus i un acte de benvinguda del rector conformen els actes que es celebraran amb motiu del 90 aniversari de la festa alacantina

Els estudiants Erasmus han conegut les Fogueres en una xerrada que han protagonitzat aquest dimarts les Belles del Foc de la Universitat d’Alacant

 

Fogueres1
Fogueres2
Fogueres3

 

Alacant. Dimarts, 24 d'abril de 2018

Aquest dimecres la Universitat d’Alacant farà una jornada per a commemorar el 90 aniversari de les Fogueres de Sant Joan que impregnarà el campus universitari de la flaire festiva i tradicional de la festa alacantina gràcies al conveni que mantenen la Federació de Fogueres i el Centre Superior d’Idiomes de la UA –organitzadors de la jornada– per a la difusió de la festa entre l’alumnat d’Erasmus i també el de la Universitat.

Els actes començaran amb una cercavila pel campus amb les candidates a Bellea i la xaranga “Que no pare” a les 11.30 hores. A les 12 la sala d’actes de l’aulari II serà escenari de la benvinguda que els oferirà el rector de la UA, Manuel Palomar, amb la projecció d’un vídeo sobre les Bellees i les Fogueres en el qual, les Bellees del Foc de la Universitat d’Alacant, un total de vuit, oferiran alguns consells a les candidates de cara al jurat que les ha d’examinar.

A les 12.45 es farà una fotografia institucional i una desfilada pel campus fins a la zona on es dispararà la mascletà a càrrec de la pirotècnia “Alacantina de Focs i Artifici” que patrocina Amstel i Coca-Cola. El lloc elegit per al moment culminant de la commemoració del 90 aniversari de les Fogueres de Sant Joan a la Universitat d’Alacant serà l’accés al campus per la carretera de Sant Vicent on es troba la icona de la UA, “La mà” de Pepe Azorín. En total la pirotècnia dispararà poc més de  vint-i-cinc quilos de pólvora en una mascletà inèdita al campus universitari.

 

Xerrada Fogueres

Aquest mateix el dimarts s’ha organitzat una xerrada a manera d’introducció i presentació de les Fogueres de Sant Joan on es parlarà de què són les Fogueres dirigida a estudiants d’Erasmus i cursos d’espanyol del Centre Superior d’Idiomes de la UA, a càrrec de les Bellees del Foc de la Universitat d’Alacant. Serà a les 14 hores a l’aula A1/0-24G de l’aulari I amb accés lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

Conveni UA- Fogueres

El mateix dimecres i en el marc de la commemoració del 90 aniversari de les Fogueres de Sant Joan, el rector, Manuel Palomar, i el president de la Federació de Fogueres, Manolo Jiménez, signaran la renovació del conveni marc de col·laboració entre la Universitat d’Alacant i l’entitat festera.

 

Reproducir

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464