Saltar apartados

Periodisme i esport s'uneixen en la UA per a reivindicar els seus valors

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, ha desgranat els detalls del seu treball al capdavant del combinat nacional de futbol

 

PeriodismoDeportivo1
PeriodismoDeportivo2
PeriodismoDeportivo3
PeriodismoDeportivo4
PeriodismoDeportivo5
PeriodismoDeportivo6
PeriodismoDeportivo7
PeriodismoDeportivo8
PeriodismoDeportivo9

 

Alacant. Dimarts, 24 d'abril de 2018

Olga Viza, Juan Cruz, Juan Carlos Ferrero, Toni Cabot, Patricia García i Alfredo Relaño han sigut els encarregats d'analitzar la relació entre el periodisme i l'esport en la taula redona que s'ha celebrat en el marc de les jornades sobre Periodisme i Esport organitzades per la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport de la Universitat d'Alacant a la sala d'actes de l’aulari II. Un espai que s'ha quedat petit a l'hora d'acollir la gran quantitat de públic congregat per a assistir a aquesta jornada entre estudiants i personalitats de la societat alacantina.

Abans, el seleccionador espanyol de futbol, Julen Lopetegui, ha desgranat els detalls de la seua funció al capdavant del combinat nacional. Lopetegui ha utilitzat alguns dels programes i imatges que utilitza en el seu treball habitualment i ha anat més enllà dels aspectes estrictament esportius, per a explicar la manera d'afrontar una tasca per a la qual «tenim molt poc temps d'execució –les concentracions durant la temporada són molt curtes–, però molt de temps per a pensar com posar-la en pràctica».

La taula redona ha tancat l'acte amb professionals del món del periodisme i de l'esport, com el tennista Juan Carlos Ferrero o la jugadora internacional de rugbi i olímpica espanyola, Patricia García, a més d'històrics del periodisme esportiu com Olga Viza o Juan Cruz, l'actual director del diari Información d'Alacant, Toni Cabot i el director del Diario As, Alfredo Relaño, encarregat de la moderació. En el debat s'han tractar la importància dels valors de l'esport i també la responsabilitat del periodisme, obligat a buscar la veritat i a explicar-la des de tots els punts de vista.

L'acte, que ha presentat la directora de la Càtedra, Aránzazu Calçada, ha comptat amb la presència de Pedro Ferrándiz, qui dóna nom a la càtedra, el director del Consell Superior d'Esports, José Ramón Lete, i el director de la Fundació Deporte Jove, Alfonso Jiménez.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464