Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Vissum creen un premi per a reconèixer treballs d'investigació del màster d'Òptica

Les dues entitats han signat aquest matí un conveni específic

 

CONVENI_UA_VISSUM1 CONVENI_UA_VISSUM2

 

Alacant. Dilluns, 15 de gener de 2018

La Universitat d’Alacant i Vissum han signat aquest matí un conveni específic de col·laboració per a la creació del Premi Vissum per a l’ajuda a la investigació amb el qual es destacarà un dels treball de final de màster del màster en Optometria Avançada i Salut Visual.

El premi consistirà en la dotació econòmica necessària per a cobrir les despeses corresponents a la presentació, per part de la persona guanyadora, del seu treball en un congrés internacional d’Optometria. Hi podran optar les persones matriculades al màster que treballen la temàtica proposada per Clínica Vissum. Tal com recull el conveni signat aquest matí en el despatx rectoral, l’entitat que dóna nom al premi farà el pagament de la inscripció al congrés, cobrirà les despeses de viatge i estada de l’alumne, amb una dotació màxima de 2.500 €.

Durant la signatura de l’acord, les dues parts han aprofundit en l’estreta col·laboració que uneix les dues entitats des de fa anys. El gerent de Vissum, Fernando Benavente, ha assegurat que no entenem atenció sense investigació», de manera que la relació amb la Facultat de Ciències, el Departament d’Òptica i la Universitat d’Alacant «són per a nosaltres un pilar estratègic», fins al punt d’haver apuntat la possibilitat d’enfocar aquestes sinergies cap a la creació d’una possible càtedra institucional dedicada a les ciències de la visió.

El rector, Manuel Palomar, ha lloat l’aposta de Vissum en matèria d’R+D, així com el seu paper «essencial» en la formació pràctica i l’aplicació de resultats.

L’acte ha comptat amb la presència del degà de la facultat de Ciències, Luis Gras, el director d’R+D de Vissum, Laurent Bataille, i la coordinadora optometrista de Vissum, Inmaculada Cabezos. Per part de la Universitat d’Alacant hi han assistit també el director del Departament d’Òptica, Farmacologia i Anatomia, Vicente Camps; la coordinadora del màster en Optometria Avançada i Salut Visual, Celia García, el coordinador del grau d’Òptica i Optometria, Juanjo Miret, i la secretària general, Esther Algarra Prats.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464