Saltar apartados

Éric Dubon parlarà de les matemàtiques en la vida quotidiana demà en la Seu Ciutat d'Alacant

 

Alacant. Dijous, 25 de gener de 2018


«Quines són les ciències que hi ha darrere de les constants innovacions tecnològiques? I per què funcionen?». Aquestes són algunes de les qüestions a les quals Éric Dubon mirarà de donar resposta en la seua conferència «Las matemáticas en nuestra vida cotidiana», demà divendres, 26 de gener, a les 20.15 hores, a la Seu ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4)

Dubon és doctor cum laude en Matemàtiques per la Universitat de Múrcia, professor associat de la Universitat d'Alacant, professor del Liceu Francès i membre del grup DIMATES (grup de divulgació matemàtica de la UA).

El conferenciant exposarà, entre altres qüestions, com la tècnica deriva de la ciència, i com la ciència parteix de les matemàtiques.

Grup Dimates UA

Tot sovint, les matemàtiques són concebudes com a simples procediments dificultosos i avorrits, amb un significant moltes voltes incomprensible i inaccessible. A això cal afegir-hi una percepció generalitzada que les matemàtiques són de poca utilitat. El grup DIMATES de la UA va sorgir fa uns quants anys per a contribuir a la difusió les matemàtiques en el nostre entorn més proper, així com valorar-ne la utilitat i la necessitat de desenvolupament per a millorar la nostra societat, tal com asseguren els seus integrants.

 

Matematicas_Vida_quotidiana

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464