Saltar apartados

La Universitat d'Alacant arreplega cinc segells internacionals de qualitat aconseguits per graus de l'EPS

Els dos reconeixements EURO-INF a Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia, lliurats la setmana passada, s’uneixen als EURO-ACE que van arreplegar Enginyeria Civil, Enginyeria Química i Enginyeria de So i Imatge en Telecomunicacions

Aquests segells de qualitat tenen la certificació del Programa Acredita Plus i suposen un valor afegit per als graduats

 

Lliurament_certif
SelloIngInform
SelloIngMultimedia

 

Alacant. Dimarts, 23 de gener de 2017.

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant va arreplegar la setmana passada dos segells EURO-INF amb els quals el programa Acredita Plus reconeix la qualitat dels graus d’Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia. Aquests reconeixements s’uneixen als aconseguits pels graus d’Enginyeria Civil, Enginyeria Química i Enginyeria de So i Imatge en Telecomunicacions, que van rebre el passat mes d’octubre el certificat EUR-ACE, també validat per Acredita Plus.

En concret, la concessió d’aquests segells de qualitat es va sol·licitar l’any 2016 i es va fer efectiva el 2017, encara que l’acte de lliurament dels certificats físics a les institucions acadèmiques reconegudes es faça amb posterioritat i el període que preveuen és d’un lustre.

Aquest és el cas dels dos segells EURO-INF (segells europeus de qualitat en l’àmbit de la informàtica) per als graus d’Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia, que es van lliurar divendres passat en un acte que va tenir lloc al Paranimf de l’edifici de Rectorat de la Universitat Politècnica de Madrid i al que van acudir Francisco Torres, vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, i Miguel Ángel Lozano, subdirector de Qualitat i Innovació Educativa de l’EPS, en representació de la Universitat d’Alacant.

Els Segells Internacionals de Qualitat (SIC) són sol·licitats a l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), que és part de l’European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE). Per a la seua concessió, cal acreditar el compliment dels més alts estàndards de qualitat acadèmica i revelen una connexió important amb el món professional, atès que col·laboren el Consell General de Col·legis d'Enginyeria en Informàtica (CCII) i el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria Tècnica en Informàtica (CONCITI).

El passat mes d’octubre de 2017 es van lliurar els reconeixements EUR-ACE als graus d’Enginyeria Civil, Enginyeria Química i Enginyeria de So i Imatge en Telecomunicacions, però no és la primera vegada que l’EPS aconsegueix un segell de qualitat per als seus títols de grau, ja que l’any 2013 va aconseguir l’acreditació de l’ Association of Building Engineers (ABE) del Regne Unit per al grau en Arquitectura Tècnica que actualment s’imparteix en aquesta Escola.

Noves sol·licituds

A aquests cinc segells internacionals de qualitat es poden unir altres cinc els pròxims anys, ja que la Universitat d’Alacant ha sol·licitat el reconeixement per al grau de Química i per als màsters universitaris en Telecomunicacions, Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Enginyeria Química i, finalment, Enginyeria Informàtica.

Notícies relacionades:

L’EPS arreplega tres dels cinc segells aconseguits per als seus graus amb la certificació del Programa Acredita Plus

L’Escola Politècnica Superior de la UA pionera en la certificació de qualitat Acredita Plus en cinc de les seues titulacions

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464