Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estrena Aula Universitària a l'Alfàs del Pi

El rector. Manuel Palomar, ha presidit amb l’alcalde de la localitat, Vicente Arques, l’acte de col·locació de la placa del nou municipi que s’incorpora a la xarxa de seus de la UA

 

AulaAlfaz
AulaAlfaz2
AulaAlfaz3
AulaAlfaz4

 

L'Alfàs del Pi. Dimarts, 23 de gener de 2018

El municipi de la Marina Baixa és la última incorporació a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant com a Aula Universitària. Aquest mateix matí, el rector, Manuel Palomar i l’alcalde, Vicente Arques, han presidit l’acte de col·locació de la placa que assenyala la seu de la nova Aula a la Casa de la Cultura.

A més del rector, també han participat en l’acte la secretària general de la UA, Esther Algarra; el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés; el vicerector d’Estudis i Formació, Enrique Herrero; el coordinador de la Seu de la Nucia i Rosabel Roig, directora de l’Institut de Ciències de l’Educació per part de la Universitat i Mayte García, regidora de Cultura; Rocío Guijarro, regidora de Presidència; Isabel Muñoz, regidora d’Educació i Dolores Albero, regidora de Formació per part de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.

Després de l’acte, els assistents han visitat el Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir.

Les aules universitàries naixen amb l'objectiu de fomentar la cooperació mútua i afavorir la vinculació entre la Universitat i els diferents municipis de les comarques d’Alacant, amb accions i activitats dirigides a tots els membres de la comunitat universitària i a la societat en general.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464