Saltar apartados

Arriba una nova edició de l'exitós Joc de Simulació Empresarial

 

 

Alacant. Dilluns, 29 de gener de 2018

Fins a quasi 200 decisions en l’àmbit de la gestió empresarial. Aquest és el repte a què s’enfronten estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant en el Joc de Simulació Empresarial “Manga: Management Game”. De fet, els jugadors assumeixen el rol d’equips de direcció de diferents empreses, i prenen decisions relatives a les diferents àrees funcionals que van des de la remuneració dels treballadors als preus de venda dels productes. En definitiva, aconsegueixen, d’una forma lúdica, posar en pràctica el que han après durant el pas per la Universitat.

Els interessats a apuntar-se a la 8a edició de “Manga: Management Game” poden inscriure’s fins al pròxim dilluns 5 de febrer en aquest enllaç. En concret, està dirigit a alumnat matriculat en aquest curs acadèmic 2017/18 en els graus en Administració i Direcció d’Empreses o Economia; en les dobles titulacions de Dret+ADE (DADE); Turisme+ADE (TADE); Informàtica+ADE (I2ADE); o en el màster oficial en Administració i Direcció d’Empreses (MBA).

Cada equip estarà format per un mínim de tres persones i un màxim de cinc, i haurà de nomenar un representant que actuarà com a interlocutor davant del comitè organitzador. Després de fer la selecció de participants i agrupar en 10 equips repartits en dues simulacions independents, el joc es desenvoluparà entre el 28 de febrer i el 25 de març 2018.

Al començament del joc, els cinc equips participants en cada grup entraran en el mercat amb un balanç de situació de partida idèntic. Cada equip haurà d’establir la seua estratègia empresarial i, en funció d’aquesta, prendre quatre grups de decisions de gestió amb l’objectiu d’obtenir el major benefici possible. Guanyarà el joc l’equip que, dins de cada grup, obtinga el major benefici acumulat al final del joc. D’aquesta manera, en finalitzar el joc hi haurà dos guanyadors: un per cada grup establit.

A més d’un diploma acreditatiu per a tots els participants, els dos equips guanyadors rebran un premi de 500 euros, 100 euros per a cada concursant que forme l’equip.

“Amb aquesta edició, arribarem a una xifra de 400 estudiants procedents de les diferents titulacions que ofereix la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA que valoren positivament el nivell pràctic i real d’aquesta activitat”, assenyalen des de l’organització. Any rere any, l’interès a participar en el Joc de Simulació Empresarial és més gran, de fet, apunten, “sempre es queden fóra sol·licituds que no podem atendre”.

Es poden seguir totes les novetats en el Twitter @EconomicasUA #8JuegoSimulacionUA

 

Bases Joc de Simulació Empresarial 2017/18

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464