Saltar apartados

La Càtedra Carmencita del Sabor Gastronòmic de la Universitat d'Alacant presenta el seu logotip

L’acte es va celebrar a les instal·lacions de l’empresa especialitzada en espècies que dóna nom a l’aposta conjunta de la UA i Carmencita per a l’avanç del coneixement, el desenvolupament i la innovació en el camp de les ciències gastronòmiques i arts culinàries

 

Catedra_Carmencita1
Catedra_Carmencita2
Catedra_Carmencita3
Catedra_Carmencita4

 

Novelda. Dimecres, 31 de gener de 2018

La Càtedra Carmencita del Sabor Gastronòmic de la Universitat d’Alacant ja disposa de logotip propi. El disseny va ser presentat en les instal·lacions de l’empresa productora d’espècies de Novelda en un acte en el qual van estar presents el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, la secretària general de la Universitat d’Alacant, Esther Algarra, la directora de Relacions amb la Societat, Ana Laguna, i el director i la coordinadora de la càtedra, Josep Bernabeu i Ángeles Ruiz.

Després de la presentació de la nova imatge de la càtedra, els assistents van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de l’empresa al centre de Novelda i la nova fàbrica al polígon industrial de la mateixa localitat. Jesús Navarro, Conseller Delegat de Carmencita va destacar la «important aposta que l’empresa ha fet els últims anys en investigació i innovació, així com en les pautes de control de qualitat i seguretat alimentària que utilitza».

Durant la visita, a més de Navarro, també hi van estar presents Francisco Escolano Navarro, conseller i director comercial, Javier Fontecha, director financer, i Laura Cantó, responsable de l’àrea d’exportació, els quals van posar de manifest «el compromís de l’empresa amb les polítiques d’igualtat i la implantació de plans empresarials de prevenció per a aplicar mesures adreçades a comercialitzar envasos més respectuosos amb l’entorn».

El rector de la Universitat d’Alacant va destacar la importància de la «aliança estratègica entre la institució acadèmica i una empresa capdavantera en el seu sector com és Carmencita i amb la qual compartim valors com poden ser l’aposta per la igualtat i a solidaritat». Palomar també va assenyalar que «aquesta càtedra enllaça directament amb els nous estudis de Gastronomia que posem en marxa el curs pròxim i de segur que serà un instrument d’utilitat tant per a estudiants com per a professionals d’aquest sector».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464