Saltar apartados

La directora general de l'IVACE aposta per impulsar les relacions amb els parcs científics

Julia Company ha visitat aquest dimecres el Parc Científic d’Alacant acompanyada de la gerent, Olga Francés, i Elia Gutiérrez, directora del Secretariat de Desenvolupament del Campus de la Universitat d’Alacant

 

Parc_Cientifico1
Parc_Cientifico2
Parc_Cientifico3
Parc_Cientifico4

 

Alacant. Dimecres, 7 de febrer de 2018

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Julia Company, ha visitat aquest dimecres la Universitat d’Alacant per a conèixer de primera mà les instal·lacions del Parc Científic d’Alacant i les seues potencialitats com a pol de creació i atracció d’empreses de base tecnològica.

Company s’ha desplaçat a la zona d’ampliació del campus de la Universitat d’Alacant que acull el Parc Científic, acompanyada de la gerent del parc, Olga Francés, i de la directora del Secretariat de Desenvolupament del Campus, Elia Gutiérrez, les quals li han explicat la situació actual, amb tota la zona urbanitzada, amb diferents instal·lacions en funcionament i amb nous edificis projectats i en procés de licitació per a la seua construcció.

Company ha tingut l’oportunitat de visitar algunes de les empreses que treballen al Parc Científic –tant EBT sorgides de la mateixa Universitat com d’altres d’externes que s’hi han vinculat– i conèixer els plans de futur perquè el Parc Científic esdevinga un pol d’atracció per a la investigació aplicada i les empreses de base tecnològica (EBT).

La gerent del Parc Científic, Olga Francés, ha destacat «la importància de l’IVACE com a soci estratègic i per a treballar de manera conjunta en projectes i iniciatives en les quals coincidim».

Julia Company, que abans de la visita s’ha reunit amb el rector de la Universitat, Manuel Palomar, i amb la vicerectora d’Investigació i Transferència Tecnològica, Amparo Navarro, ha indicat que «l'experiència i el coneixement que tenen els cinc parcs científics és molt valuosa en la preavaluació dels projectes de creació de base tecnològica que rep l’IVACE» i ha recordat que «entre 2017 i 2018, els cinc parcs han preavaluat una mica més d'un centenar de projectes de creació d'empreses amb un alt potencial tecnològic i innovador». Una tasca que s'emmarca dins de l'acord de col·laboració que l’IVACE va signar el 2017 amb els parcs científics i que es manté el 2018.

 

Notícies relacionades:

El Parc Científic d’Alacant inaugura els espais dedicats a empreses amb la incorporació d’una nova EBT

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464