Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri termini per a inscripció en les proves d'accés per a majors de 25, 40 i 45 anys

 

Proves_majors25Alacant. 5 de febrer de 2018

La Universitat d’Alacant ha obert, des d’avui dia 5 de febrer i fins al 16 del mateix mes, el termini per a la inscripció en les Proves d’Accés a la Universitat per a persones de més de 25, 40 i 45 anys. El dia 13 de març, i a través de la web, es publicarà el llistat d’admesos.

L’objectiu de les proves és valorar, amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat per a seguir amb èxit els ensenyaments universitaris de grau. Per a tots els casos, l’estructura de les proves constarà de dues fases: una fase general, i una altra específica. En la fase general, es tindrà com a objectiu apreciar la maduresa i la idoneïtat dels candidats per a seguir amb èxit estudis universitaris, com també la capacitat de raonament i d’expressió escrita, i versarà sobre quatre matèries comunes. La fase específica té per finalitat valorar les habilitats, les capacitats i les aptituds dels candidats per a cursar amb èxit els diferents ensenyaments universitaris vinculats a cadascuna de les branques de coneixement al voltant de les quals s’organitzen els títols universitaris oficials de grau, i tractarà sobre dues matèries relacionades amb els estudis que l’alumne pretenga cursar.

Per a tots els casos, majors de 25, 40 i 45 anys, els resultats estaran el pròxim 22 de maig de 2018.

La reserva de places de la Universitat per a aquests col·lectius és del tres per cent, per a majors de 25 anys, i de l’u per cent, per a majors de 40 i de 45 anys.

Per a preparar l’alumnat de cara a aquestes proves, la UA, a través del Secretariat d’Accés i Orientació Universitària, dependent del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, fa tots els anys el Seminari d’Orientació per a la preparació de les proves de majors de 25 i 45 anys a la Universitat d’Alacant. L’objectiu d’aquest és establir unes pautes de treball que orienten l’alumnat en la preparació de les assignatures comunes i específiques que componen les proves a través de sis sessions presencials de cadascuna de les assignatures amb un total de nou hores per cada matèria, del suport del material didàctic escrit i de la informació renovada i d’última hora que facilita l’accés a l’UACloud de la UA.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d’Alacant ofereix el Seminari d’orientació per a la preparació de les proves per a majors de 25 i 45 anys

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464