Saltar apartados

Nova edició dels tallers ua:emprèn lab per a participar en els Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores 2018

Experts i professionals imparteixen sis sessions formatives per a treballar aspectes essencials en la posada en marxa d'un projecte empresarial

UA_Emprèn

 

Alacant. Dilluns, 5 de febrer de 2018

La Universitat d'Alacant presenta una nova edició del programa de tallers ua:emprèn lab com a avantsala de la VII Edició dels Premis Impuls. En concret, a través de sis sessions formatives, experts i professionals treballaran aspectes essencials per a la posada en marxa d'un projecte empresarial, així com la utilització de totes les eines d'anàlisi per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica de propostes.

Durant el programa, que s'estendrà fins al mes de març, es tractaran aspectes com ara tendències de mercat i models de negoci; alertes legals i fiscals per a l'emprenedor; què pot aportar la vigilància tecnològica a un projecte emprenedor; aplicar eines del disseny de models de negoci i propostes de valor i experimentació en contextos de lean startup; finances per a l'emprenedor, i presentacions persuasives i d'alt impacte.

En concret, dimecres que ve, 7 febrer, de 10 a 14 hores, s'impartirà el taller Creativitat i Generació d’Idees de Negoci amb l'objectiu d'obtenir eines per a la conceptualització de noves iniciatives empresarials a càrrec de Daniel Havillio, director d'Innovació d'Energy Sistem.

Premis Impuls

Un any més, els Premis Impuls promouen iniciatives empresarials innovadores i sostenibles sorgides a la Universitat d'Alacant amb tres modalitats de participació. Modalitat A per a projectes empresarials promoguts per personal docent i investigador, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objectiu del qual siga l'explotació comercial de resultats d’investigació de la UA. La modalitat B dirigida a estudiants o titulades i titulats, i, finalment, la modalitat C per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes d'institucions públiques, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

En les modalitats B i C, com a mínim una mateixa persona de l'equip promotor haurà d'assistir a tres de les sessions programades dins de l'itinerari formatiu ua:emprèn lab, llevat que justifiquen la participació prèvia en les edicions del programa Yuzz, Explorer o siguen finalistes del concurs Doeactua 2018.

El termini de presentació de les sol·licituds de la VII Edició dels Premis Impuls estarà obert del 2 de maig al 17 de maig de 2018.

Programa i inscripció tallers ua:emprèn

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464