Saltar apartados

Oberta la matrícula per a una nova edició de Tallers de llengües i cultures de la UA

 

Cartell_Tallers_llengues

Alacant. Dijous, 1 de febrer de 2018

La Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües, acaba d’obrir el termini de matrícula per a una nova edició de Tallers de Llengües i Cultures, amb una oferta que inclou per a aquest quadrimestre francès, rus, alemany, italià, japonès, àrab, portuguès, romanès, català per a estrangers i llengua de signes.

L’activitat té com a objectiu promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de les diferents llengües i cultures, amb el valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica. La matrícula està oberta de l’1 al 12 de febrer.

La proposta, que va tenir una acollida excel·lent en les tres edicions anteriors, planteja en cada taller una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país, a través de situacions comunicatives, vocabulari bàsic, aspectes bàsics de la seua gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o del seu art.

Entre els tallers, se n’ofereix un dedicat a la llengua de signes al País Valencià, amb un programa que inclou aspectes sociolingüístics de la comunitat sorda, el coneixement de la llengua de signes i pràctiques de rol comunicatiu.

 

Més informació i matrícula

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464