Saltar apartados

La Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària de la UA convoca els seus premis i beques per a 2018

La convocatòria té com a objectiu distingir i donar suport a la investigació en l’Especialitat d’Infermeria Comunitària per a la qual cosa ha convocat la Beca d’Investigació en Infermeria Familiar i Comunitària, i també els premis a la millor unitat docent, treball final d’especialitat i beca per a la realització de la tesi doctoral

 

Catedra_enfermeria_familiar

 

Alacant. Dimarts, 13 de febrer de 2018

La Càtedra d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Universitat d’Alacant ha convocat els premis i beques 2018 amb el propòsit de distingir i donar suport a la investigació en l’Especialitat d’Infermeria Comunitària. La convocatòria compta amb la Beca d'Investigació en Infermeria Familiar i Comunitària, dotada amb 1500 euros i diploma acreditatiu per al resident que resulte elegit i 500 euros i diploma acreditatiu per a la unitat docent on estiga fent la formació el resident que l’obtinga. El millor treball de final de residència també té un reconeixement dotat amb un premi de 500 euros i diploma acreditatiu.

També, amb el propòsit de fomentar i donar suport a la investigació sobre Infermeria Familiar i Comunitària en el període de realització d’una tesi doctoral, s’ha convocat la beca para la realització de tesis doctoral sobre Infermeria Familiar i Comunitària, dotada amb 6000 euros per al doctorand que resulte elegit.

D’igual manera la Càtedra ha convocat dues beques per a sufragar la participació en el curs “Participatory Action Research in Public Health” que es desenvoluparà entre el 20 i el 22 d’abril a la Universitat d’Alacant i el Premi a la Millor Unitat Docent de l’Especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària, que constarà d’un diploma acreditatiu i difusió en els mitjans de comunicació.

En la pàgina web de la Càtedra d’Infermeria Familiar i Comunitària es pot trobar tota la informació sobre els terminis i requisits per a optar a les diferents beques i premis convocats amb l’objectiu de fomentar i donar suport a la investigació sobre la Infermeria Familiar i Comunitària.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464